Ahmet Yesevi Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitimin temel amaçları doğrultusunda çalışarak, sürekli yenilenen ve kendini geliştiren, eğitim kalitesini her zaman en üst seviyede tutmayı başaran bir kurum olmak.

Misyon: Çocuklarımızı; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2012 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen ´´Mavi Gök Yeşil Yaprak´´ isimli sertifikayı almaya hak kazanmıştır.Ayrıca okulumuz 2014 yılında ´Beyaz Bayrak´ödülünü almıştır.2017 yılında da ´Beyaz Bayrak´ödülünü almıştır. 2020 yılında Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Saatler: İkili Eğitimimiz: 08:00- 13:00 13:00 - 18:00
Isınma: Okulumuz doğalgaz sistemiyle ısınmakta olup, ısınmayla ilgili herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ahmetyesevianaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH SULTAN MEHMET MAH. AY SK. HORASAN AHMET YESEVI ANAOKULU BLOK NO: 4 HORASAN / ERZURUM

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Sınıflarımız 3 yaş , 4 yaş ve 5 yaş gurubu dikkate alınarak oluşturulmuştur. Okulumuzda ikili eğitim uygulaması yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım yürüyerek sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İlçe Merkezindedir. Okulumuzun İl Merkezine uzaklığı 85 Km´dir.